fbpx

S2 Ep. 11 Partnerstvo: selitev skupaj; 1. DEL

IPHONE

ANDROID

Je normalno, da so začetki skupnega življenja težji kot nam je predstavljeno v filmih, na družbenih omrežjih in reklamah za novo sedežno? Je normalno, da kdaj podvomiš, da je ”to, to”? Je ”za vedno” res pravo vodilo za prihodnost? Kaj pa, če zraste vsak v svojo smer?

To novo veliko poglavje skupnega življenja je čudovito, a prav tako s svojimi izzivi. Večja finančna odgovornost, več opravil, oblikovanje partnerstva na novi skupni poti, pa hkrati več svobode, samostojnost in velik potencial ”zaživeti po svoje”.

V tej epizodi, skupaj z dr. Veroniko Podgoršek, zakonsko psihoterapevtko, odpirava vse ta vprašanja, dvome, strahove, ki nas morda spremljajo ob takšni spremembi. Hkrati pa želiva spodbuditi, da na ta način sprejmeš odgovornost za svojo srečo, zadovoljstvo. Pogovor, odprta komunikacija, potrpežljivost in ljubeč pristop je tisti, ki partnerstvo krepi in nas osvobaja.


Dr. Veronika Podgoršek se z 31.5.2021 poslavlja od svoje terapevtske kariere in tudi začenja novo poglavje v svojem življenju. Kljub temu boš lahko do njenega dela dostopala preko spletnih tečajev in knjig.

Vrhunska video tečaja o nezvestobi-transformacija partnerskega odnosa: Več TUKAJ.


Pridruži se mi tudi na instagramu @inbedwithklara. Zelo bom vesela tvojega feedbacka glede epizode in pa tudi športne kolekcije. Rada bi te slišala!

Objem,

Klara

Sorodne objave

Oddaj komentar

sl_SISlovenian