fbpx

S3 Ep. 03 Pot do dobre samopodobe in močne samozavesti

IPHONE

ANDROID

Samozavest. Ko vidimo mimoidoče, ki nam ujamejo pogled in se nam zdijo ”wau” morda predvidevamo oooo blagor njej/njemu kot, da lahko a podlagi izgleda ocenimo kako samozavesten je nekdo.

A če je samozavest odvisna od našega videza je zelo krhka. Prava samozavest izhaja iz nas samih, iz našega odnosa do sebe, iz načina kako se spopadamo z izzivi. Raste in se gradi, ko nam uspe rešiti probleme in neprijetne situacije. Ko nam uspe nekaj za kar smo se trudili, ko sami in ko morda tudi drugi v nas prepoznajo tisto, kar si želimo.

In enako je z dobro samopodobo, ki temelji na zaupanju do sebe. In zaupanje ni kar dano. Je prisluženo in se skozi različna obdobja življenja spreminja.

Z nami je danes čudovita Gaja Prestor (IG: @gajaprestor), slovenska glasbenica, TV voditeljica in nasploh ustvarjalka po duši. V današnji epizodi govori o svoji poti do samozavesti, ki jo čuti danes.

Omenjeno v epizodi:

Podcast o prehranskih dopolnilih

Podcast o luksuznem življenju z Lucijo

EKO ŠKRNICL; koda za 10% popust: KLARAEKO 

Certifikati kakovosti:Bureau Veritas certifikat za ekološko pridelavo in predelavo, hrambo in distribucijo kmetijskih ter prehrambenih živil. Procesi pakiranja se ravnajo po načelih HACCP standardov.

Liposomski vit. C

Bio Ashwagandha (odlična za tista stresna obdobja)

Bio Kurkuma (zelo močen antioksidant, proti vnetjem)

HerBiotic (če imaš boleče menstruacije ali težave z glivičnimi vnetji)

Pridruži se mi tudi na instagramu @inbedwithklara in @inbed_podcast. Zelo bom vesela tvojega feedbacka glede epizode. Rada bi te slišala!

Objem,

Klara

Sorodne objave

Oddaj komentar

sl_SISlovenian