fbpx

S3 Ep. 04 Kako vzljubit sebe in svoje telo?

IPHONE

ANDROID

Lunina Vila: Doniraj: Ne pustimo jih same! <3

 https://luninavila.si/doniraj

/Učitelji (program): Učitelj, ki zmore več.


Te zanima coaching z mano? Kaj coaching sploh je in ali si primeren kandidat si lahko prebereš tukaj.

Par let nazaj, z 12 kg več, prehransko motnjo in občutkom, da nikamor ne spadam je bil prijazen samogovor in lep odnos do sebe le oddaljena ideja, ki se mi je takrat zdela zlagana, skorajda nemogoča. Več časa je minilo, manj upanja sem imela, da bom kadarkoli našla to kar iščem. Imela telo in počutje, ki si ga tako močno želim.

Počutila sem se patetično, leno in nesposobno. Razočarana nad sabo ”pa kaj je narobe s tabo, da ne moreš kontrolirat kaj daš vase, kako izgledaš in kako živiš.

”Vse dokler nisem spoznala znanost za tem zakaj nam hrana in prenajedanje dejansko služita, kakšno moč ima intuitivno prehranjevanje in da prenajedanje dejansko nima nič skupnega z disciplino. Praznih obljub, ki jih dajejo nekateri drugi programi ti ne bom dajala. Nisem jaz tista, ki te bo rešila. SAMA SE BOŠ. Jaz pa bom vsak korak s  tabo, da te spremljam spodbujam in ti pomagam, da sama najdeš to verzijo sebe, ki si jo tako želiš spoznati.

Pridruži se mi tudi na instagramu @inbedwithklara in @inbed_podcast. Zelo bom vesela tvojega feedbacka glede epizode. Rada bi te slišala!

Objem,

Klara

Sorodne objave

Oddaj komentar

sl_SISlovenian