fbpx

S3 Ep. 08 Prehrana v obdobju zanositve, nosečnosti in poporodnega obdobja

IPHONE

https://anchor.fm/klara-leben/episodes/S3-Ep–08-Prehrana-v-obdobju-zanositve–nosenosti-in-poporodnega-obdobja-Prehranski-coach-Ana-Zrimek-e19nnkoANDROID

Omenjeno v epizodi- koda KLARAEKO ti prinese 10% popust v spletni trgovinici EKO ŠKRNICL. Moji najljubši produkti:

KURKUMA

ASHWAGANDHA

LIPOSOMSKI VIT. C

HERBIOTIC ( za tiste, ki imate pogosta glivična vnetja ali pa boleče menstruacija iz vzroka prebave)

Vitamin D3+K2

Ana Zrimšek je strokovnjakinja za prehrano žensk v obdobjih zanositve, nosečnosti in po porodu. Je ustanoviteljica podjetja Prehrana za dva v okviru katerega ponuja prehranski coaching. Je tudi avtorica Instagram profila @prehranazadva na katerem deli strokovne informacije in praktične nasvete. Izkušnje je začela nabirat v zadnjih letih faksa, ko je imela priložnost sodelovati z nosečnicami tudi v praksi. Prehrana v nosečnosti je bila tudi osrednja tema njene magistrske naloge. Kasneje je, kot ena od avtoric, sodelovala pri ustvarjanju knjige z naslovom Življenjski slog nosečnic.

PRIPOROČILA LITERATURE/PODCASTOV:-Pregnancy podcast (Vanessa Marten)-Real food for pregnancy (Lily Nichols)-the fifth vital sign (Lisa Hendrickson-Jack)-Nutrition in pregnancy and childbirth (Lorna Davies & Ruth Deery). Tele sem se spomnila naknadno. Je pa usmerjena bolj v psihološki pristop k prehrani, obdela tudi probleme, kot so nosečnost in prehranske motnje, zato bo mogoče zanimiva tudi tebi osebno za tvoje delo 🙂


ZA VSE POSLUŠALKE INBED PODCASTA ANA PONUJA 20% POPUST NA SVOJE STORITVE<3 Upam, da vam pride prav:)

Prijave na individualni coaching za vse tiste, ki se soočate z negativno  samopodobo, odnosom do hrane, prenajedanjem. Vem, da se lahko zdi kot začaran krog, ampak se tudi to obdobje konča:) Več si lahko prebereš kar TUKAJ. Lahko pa mi pišeš kar direktno na coaching@inbed.si.

Dobrodošla si tudi na instagramu @inbedwithklara in @inbed_podcast. Zelo bom vesela tvojega feedbacka glede epizode. Rada bi te slišala.

Objem,

Klara

Prejšnja objavaNaslednja objava

Sorodne objave

Oddaj komentar

sl_SISlovenian