fbpx

S3 Ep. 09 Nega kože in staranje s specializantko dermatologije skinology.si Niko Juriševič;

IPHONE

ANDROID

2 milijardi ljudi po svetu se sooča s kožnimi težavami. Velika številka ne? Velikokrat pa se v naših težavah s kožo počutimo zelo same, izolirane in se v določenih primerih rajši zapiramo vase. Kakšna naj bo torej nega kože?

Tudi sama sem imela v preteklosti zelo muhasto kožo, veliko mazoljčkov po obrazu in spomnim se občutka, da bi se najrajši kar skrila. Da se nisem hotela družit in iti med ljudi. Pa zdaj gledam nazaj in si mislim ”pa saj ni bilo tako hudo”. Dejstvo pa je, da mi je to takrat predstavljajo stisko. In verjamem, da tudi marsikomu od vas.

Zato vas čaka ponovno epizoda o zdravju kože. Nega kože – od osnovne nege, do najbolj pogostih težav in na koncu tudi so staranja in o uporabi botoksa.

Gostja v današnji epizodi je Nika Juriševič, specializantka dermatologije in jo najdeš na njenem instagram profilu @skinology.si, kjer boš našla veliko informacij o produktih in nasploh o negi kože.
_______
Prijave na individualni coaching za vse tiste, ki se soočate z negativno  samopodobo, odnosom do hrane, prenajedanjem. Vem, da se lahko zdi kot začaran krog, ampak se tudi to obdobje konča:) Več si lahko prebereš kar TUKAJ. Lahko pa mi pišeš kar direktno na coaching@inbed.si.
Dobrodošla si tudi na instagramu @inbedwithklara in @inbed_podcast. Zelo bom vesela tvojega feedbacka glede epizode.
Rada bi te slišala.
Objem,
Klara
Prejšnja objavaNaslednja objava

Sorodne objave

Oddaj komentar

sl_SISlovenian