fbpx

Izkušnja coaching 1:1

Za voljo anonimnosti stranke jo bomo v tem zapisu klicali Eva. Eva je bila na individualnem inbed coaching približno 2 meseca in je v zadnjih parih tednih postala ”samostojna” in ne rabi več rednih srečanj. Vprašala sem jo kako se počuti in kaj je pridobila s coachingom. To so njeni odgovori:

Kaj je bil povod, da si se prijavila na coaching? S kakšnimi izzivi si se soočala?

Povod, da sem se prijavila na coaching je bil, da sem se soočala s prehransko motnjo, prenajedanjem že sama 2 leti in sem iskala pomoč. Nisem znala ven iz tega kroga prenajedanj in intenzivnih aktivnosti, neprestanega razmišljanja o hrani, nemirna sem bila ves čas.

Kaj je bil najbolj zahteven del coachinga zate? Si kdaj hotela obupati? Če ja, kdaj?

Najbolj zahteven del je bil opustiti kontrolo nad hrano, se prepustiti željam po cravingsih. 

Kaj si v procesu coachinga spoznala o sebi? In kako se počutiš zdaj? Kaj si pridobila in kaj si spustila?

Spoznala sem, kako malo je potrebno, da najdem notranji mir, povezavo s sabo, kako je hrana dejansko nepomembna, kaj vse lahko v življenju počnem in me res nič ne zaustavlja pri tem. Z vprašanji sem se poglobila vase in se spoznavala, kje me zaboli, moj odnos do sebe. Prvič po dolgem času sem bolj sproščena, mirna, prisotna v svojem življenju. Ne mislim več toliko na hrano. Delam pilates, delam izpit za čoln, veliko bolj uživam, delam kar hočem in ne kar mislim, da je dobro zame. Veliko bolj poslušam svoje telo.

To je zapisala Eva. Vzpostavili sva ji jutranjo rutino v kateri uživa in bo zato z njo na dolgi rok. Do svojega cilja in mirnega odnosa s hrano ni prišla z muko ampak lahkotno in tako bo še naprej dosegala svoj cilj. In tukaj se zgodi prava sprememba. Počasi in z užitkom.

Dobrodošla tudi ti. Lahko se prijaviš na individualni coaching ali pa na digitalni program Svoboda Prehranjevanja.

Objem,

Klara

Sorodne objave

Oddaj komentar

sl_SISlovenian