fbpx

Ep. 71 Prepoznaj in premagaj perfekcionista v sebi s Špelo Kresnik

Poslušaj epizodo na: IPHONE ali ANDROID

—-

BOŽIČNO DARILO: Vsi imamo dovolj božičnih nogavic, puloverjev in spodnjega perila. Naj bo letos darilo, ki bo res razveselilo vaše bližnje in vam dalo še večjo pobudo za skupno ustvarjanje in druženje. Stories_by_Lea je izdala že 2 knjigi, z naslovom Moderne torte in sladice 1 in 2. Recepti so božanski in reeees estetski. Vsaka sladica je umetnina in s kuharico jo boš znala narest tudi ti!

Ob naročilu knjige v decembru prejmete vsi tudi brezplačno darilo.
Za poslušalce podcasta pa poleg tega darila velja še ena ugodnost: ob naročilu knjige Moderne torte in sladice 2 ali paketa obeh knjig lahko uporabiš kodo inbed10 za 10% popust.

——-

O gostji Špeli Kresnik:

Špela je proaktivna in ambiciozna psihologinja in podjetnica. Njeno poslanstvo je razvoj človeškega potenciala, ker verjame, da ima vsak potencial za osebnostno rast in potencial, da doseže tiste spremembe, ki jih želi.

Špelo najdeš na njeni spletni strani in/ali instagramu @spela.kresnik_psihologija ali pa na podcastih z naslovom podcast Ogledalo.

Da lahko premagamo perfekcionista v sebi, ga moramo najprej prepoznat in opazit vpliv, ki ga ima na naše življenje. Torej kako funkcioniramo v našem vsakdanu, kako poteka naš samogovor in kako perfekcionizem vpliva na naše odnose in mentalno zdravje. In ko ga enkrat prepoznaš, ga lažje razumeš in se “vzameš v roke”. In končno začneš s tistim projektom, hobijem, pogovorom… S katerim si tako dolgo odlašala, ker ni bil “dovolj dober” ali, ker ti nisi bila “dovolj dobra”. Maš to!!:)

S Špelo sva že posneli podcast z naslovom: Kdaj je čas za spremembo? Kje so tvoje meje?

Dobrodošla, da se mi pridružiš tudi na spletnem studiu inbed vadbe in pa na vadbah v živo. Do konca leta je še 30 dni in še vedno imaš priložnost, da ustvariš spremembo, ki si jo tako zelo želiš okusit!:)

Sorodne objave

Oddaj komentar

sl_SISlovenian