fbpx

MOJA ZGODBA

Moje ime je Klara Leben. Sem podjetnica, NHW coach, Strala yoga guide in predvsem me vedno spremlja miselnost in močna želja, da bi čimveč žensk izkoristilo svoj potencial in sprejelo odgovornost za svojo srečo.

 

Par let nazaj, z 12 kg več, prehransko motnjo in občutkom, da nikamor ne spadam je bil prijazen samogovor, mir v hrani in užitek v vadbi le oddaljena ideja, ki se mi je takrat zdela skorajda nemogoča.

 

Želela sem si uspeha bolj kot karkoli, hkrati pa sem se počutila kot, da je namenjen le peščici. Počutila sem se ujeto v telesu, ki mi je bilo vse prej kot domače. Ujeto v primerjanju s sovrstniki in predvsem, da nisem dovolj.

Srečno življenje ne obljublja, da je lahko. Je pa polno. Poleg veselje, smeha in uspehov, tudi žalosti, jeze, strahu in padcev. Srečno pa je zato, ker smo zvesti sebi.

 

Samo ti veš kaj osrečuje tebe. Samo ti doživljaš svoje občutke. Samo ti veš kako je biti ti. Nihče ne more biti srečen namesto nas.

“You’re under no obligation to be the same person you were 5 minutes ago.

Zato te povabim, da sprejmeš odgovornost za svojo srečo. Najdeš užitek v gibanju, skleneš mir v odnosu s hrano in ZAŽIVIŠ po svoje.

moj "PREJ/POTEM"

video
play-sharp-fill
sl_SISlovenian