11. Partnerstvo: začetek skupnega življenja; z zakonsko psihoterapevtk – inbed

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€

11. Partnerstvo: začetek skupnega življenja; z zakonsko psihoterapevtko dr. Veroniko Podgoršek 1. DEL

Poslušanje podcasta:

Iphone: Apple Podcasts

Andorid (izberi platformo za poslušanje: Spotify, Google Play, Pocket Casts, Overcast...).

Je normalno, da so začetki skupnega življenja težji kot nam je predstavljeno v filmih, na družbenih omrežjih in reklamah za novo sedežno? Je normalno, da kdaj podvomiš, da je ''to, to''? Je ''za vedno'' res pravo vodilo za prihodnost? Kaj pa, če zraste vsak v svojo smer?
 
To novo veliko poglavje skupnega življenja je čudovito, a prav tako s svojimi izzivi. Večja finančna odgovornost, več opravil, oblikovanje partnerstva na novi skupni poti, pa hkrati več svobode, samostojnost in velik potencial ''zaživeti po svoje''.
V tej epizodi, skupaj z dr. Veroniko Podgoršek, zakonsko psihoterapevtko, odpirava vse ta vprašanja, dvome, strahove, ki nas morda spremljajo ob takšni spremembi. Hkrati pa želiva spodbuditi, da na ta način sprejmeš odgovornost za svojo srečo, zadovoljstvo. Pogovor, odprta komunikacija, potrpežljivost in ljubeč pristop je tisti, ki partnerstvo krepi in nas osvobaja.
 
Dr. Veronika Podgoršek se z 31.5.2021 poslavlja od svoje terapevtske kariere in tudi začenja novo poglavje v svojem življenju. Kljub temu boš lahko do njenega dela dostopala preko spletnih tečajev in knjig.
Vrhunska video tečaja o:
-nezvestobi
-transformaciji partnerskega odnosa
Več TUKAJ.
 
Pridruži se mi tudi na instagramu @inbedwithklara. Zelo bom vesela tvojega feedbacka glede epizode in pa tudi športne kolekcije. Rada bi te slišala!
Objem,
Klara

Napišite svoj komentar

Komentar je treba odobriti pred objavo.