13. (Ne)zdravo prehranjevanje, diete in vpliv hrane na naše mentalno z – inbed

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€

13. (Ne)zdravo prehranjevanje, diete in vpliv hrane na naše mentalno zdravje z dipl. inž. živilstva in prehrane Lano Trampuš

Poslušanje podcasta:

Iphone: Apple Podcasts

Andorid (izberi platformo za poslušanje: Spotify, Google Play, Pocket Casts, Overcast...).

Spoznor današnjega podcasta je @eko_škrnicl:)
Njihove izdelke uporabljam že mesece. V epizodi sem omenila:
herBIOTIC- o samem izdelku si lahko prebereš več TUKAJ.
Ashwagandha- krepi fokus in pomaga regulirati stres v telesu
Liposomski vitamin C za boljšo absorbcijo vitamina. Pospešuje nastajanje kolagena in s tem podpira dobro stanje kože in  sten žil. Pomaga pri regeneraciji, pomemben je za zdrave kosti, zobe,  hrustanec in lase. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in boljšemu  delovanju živčnega sistema.
Rada bi te spodbudila, da se o nakupu dobro informiraš. Da veš  kaj daješ vase in zakaj. Kako ti bo izboljšalo kakovost tvojega vsakdana:)
 
Zdravo prehranjevanje hrane je veliko več kot, da je vsak posamezni obrok ''čimbolj zdrav''. Kaj sploh to pomeni? So diete učinkovite? Je zdrava hrana sploh zdrava, če je odnos nezdrav?
Dipl. inžinirko živilstva in prehrane Lano Trampuš zagovarja bioindividualnost, da vsak najde tisto, kar je dobro za njega. Verjame, da zdrava in nezdrava živila ne obstajajo, ampak obstajajo zdrave in nezdrave prehranske navade.
Več o Lani in njenem delu pa najdeš na njenem instagramu: @spekterzdravja.
Pridruži se mi tudi na instagramu @inbedwithklara. Zelo bom vesela tvojega feedbacka glede epizode in pa tudi športne kolekcije. Rada bi te slišala!
Objem,
Klara

Napišite svoj komentar

Komentar je treba odobriti pred objavo.