2. Kdo sem? Kam spadam? Sem na pravi poti? Najdi svoje življenjsko pos – inbed

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€

2. Kdo sem? Kam spadam? Sem na pravi poti? Najdi svoje življenjsko poslanstvo s pomočjo Astrologije; Karmen Koren

Poslušanje podcasta:
-Iphone: Apple Podcasts
- Andorid (izberi platformo za poslušanje: Spotify, Google Play, Pocket Casts, Overcast...).

 

SPONZORJI epizode:
Zahvala gre Moje-lece.si
Kodo KLARA20 lahko uporabiš za 20% popust na okvirje Crulle (korekcijska ali sončna očala): https://www.moje-lece.si/crulle-okvirji-za-ocala.html. 
Pri izbiri leč lahko izbereš tudi očala z zaščito proti modri svetlobi, ki jo imam tudi sama in jih nosim čez dan, ko sem na računalniku.
Do 26.1.2021 lahko sodeluješ tudi v nagradni igri: https://www.instagram.com/p/CKGVaFulanF/
 
O EPIZODI:
Link do spletne strani astrotheme, kjer si lahko pogledaš svojo astrološko karto: https://www.astrotheme.com/horoscope_chart_sign_ascendant.php
Marsikdo se je na eni točki v življenju vprašal: ''Kaj je moje poslanstvo? Kdo sem? Kam spadam? Sem na pravi poti?''
Današnja gostja Karmen Koren, na instagramu @reinkarmika, je podjetnica, ki goji strast do ponovne uporabe oblačil in astrologije. V Kobaridu vodi svojo 'vintage' trgovino, poleg tega pa nudi tudi branja astrološke karte. V podcast epizodi boš izvedela, kje na svoji astrološki karti lahko vidiš, kaj je tvoje poslanstvo- in v karieri in v ljubezni, saj se oboje tudi prepleta.
Karmen za vse poslušalke INBED podcasta nudi ceno 44€ za branje astrološke karte namesto 55€. Ko jo kontaktiraš ji samo povej, da si za njo izvedela tukaj:)
 
Zelo bom vesela tvojega odziva, kako si doživljaja epizodo in pa tvojih predlogov za prihodnje epizode. Najdeš me na instagramu @inbedwithklara in @inbed_podcast za dodatno motivacijo, da se zavzameš za svojo življenje!

Napišite svoj komentar

Komentar je treba odobriti pred objavo.