12 Ep. 12 Moški vs. ženski spolni svet užitka; Kako usmeriti svojega p – inbed

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€

12 Ep. 12 Moški vs. ženski spolni svet užitka; Kako usmeriti svojega partnerja, da boš v seksu uživala toliko kot on? z Aleksander Lah

Občutek imam, da smo o spolnosti premalo izobraženi. S tem ne mislim samo kako pravilno uporabiti zaščito in kakšna so ''tveganja'' spolno prenosljivih bolezni in česar te najbolj svarijo kot najstnico: zanositve, ampak se bolj nanašam na užitek. 
Ker poznam le žensko izkušnjo in 1000 in 1 zgodbo nepotešenosti, frustriranosti in hkrati razočaranja- ''zakaj pa jaz ne uživam tako kot on'', sem tokrat na podcast povabila Aleksandra Laha, ki posveča svoje življenje raziskovanju zelo zanimive, a še vedno tabu tematike: spolnosti in užitka.
Kot omenjeno na podcastu Aleksander pripravlja delavnico za moške: Od prezgodnjega izliva do orgazma celega telesa (ki jo lahko priporočiš svojemu fantu): https://www.heartconnection.si/delavnica_za_moske/ 
Več o Aleksandru in njegovem delu pa najdeš na njegovi spletni strani: https://www.heartconnection.si/
 
Če ti je bila epizoda všeč, si res lepo vabljena, da nam pustiš oceno in review. Pridruži se mi na instagramu @inbedwithklara kjer te čaka še več takih tem in spodbude, da  ZAŽIVIŠ PO SVOJE. 

Napišite svoj komentar

Komentar je treba odobriti pred objavo.