19 Ep. 19 Kako sprejeti sebe in končati negativen odnos s svojim teles – inbed

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€

19 Ep. 19 Kako sprejeti sebe in končati negativen odnos s svojim telesom; Klara Leben solo epizoda

-
Pred tremi leti sem v svoj dnevnik zapisala: všeč mi je odziv ljudi, ko se jih nasmejem. Že takrat sem si želela v drugih prebuditi pozitivo in dobro počutje. V teoriji sem to vedela, a v sebi sem čutila praznino, žalost, strah, zmedenost... In to sem iskala, skrivala in zatirala s hrano. Bila je moja tolažba in kazen. Motivacija za trening in ''zdravo'' prehrano je bila krivda in sovraštvo. In tak je bil tudi moj odnos sama s sabo. 
Vse se začne s tabo. Tvoje misli ustvarjajo tvoje občutke, občutki dejanja in dejanja tvojo realnost. Večina se nas posveča zgolj dejanjem... Za pravo spremembo pa moramo začeti pri naših mislih. Odnosu s sabo. Danes je moj odnos do telesa prijazen, razmevajoč tudi na dneve, ko se sploh ne počutim prijetno. Ti negativni občutki so me naučili vztrajnosti in predvsem kaj zmorem, ko ne odneham. 
Omenjen podcast o mojem pristopu za skrb zase.
Omenjen podcast skupaj z Nino Gaspari o moji poti.
 
Pridruži se @inbed_izziv -u (je brezplačen) Če ti je bila epizoda všeč, si res lepo vabljena, da nam pustiš oceno in review. Pridruži se mi na instagramu @inbedwithklara kjer te čaka še več takih tem in spodbude, da  ZAŽIVIŠ PO SVOJE.

Napišite svoj komentar

Komentar je treba odobriti pred objavo.