20 Ep. 20 Kako sem v enem letu od prestrašene brezposelne osebe postal – inbed

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€

20 Ep. 20 Kako sem v enem letu od prestrašene brezposelne osebe postala samozavestna mlada podjetnica; solo epizoda Klara Leben

Poslušaj epizodo:
Iphone uporabniki
Android uporabniki

Ta epizoda je namenjena tebi, ki morda še vedno dvomiš v svoje sposobnosti in si še ne upaš narediti tistega odločilnega koraka. Pa naj bo to pisanje prošenj za pozicijo o kateri samo sanjaš ali pa ''adijo'' partnerju za katerega v sebi veš, da nista za skupaj. Ko si upaš in se postaviš zase, za svoje občutke in prepričanja, takrat se začnejo dogajati čudovite stvari, priložnosti in predvsem začutiš, da živiš življenje po svoje in ne za želje in pričakovanja drugih.

Je pa tudi rojstnodneva epizoda za moj 25. rojstni dan, ki ga imam 22.11.

Povzela sem kaj vse se je zgodilo meni in v meni v preteklem letu. Kako sem od prestrašene brezposelne osebe uspela v tem letu pridobiti na samozavesti in postala mlada podjetnica. Kako ustvarjam življenje po svoje, da se počutim kot da živim res zase, ne za želje in pričakovanja drugih.

 

Pridruži se @inbed_izziv -u (je brezplačen) Če ti je bila epizoda všeč, si res lepo vabljena, da nam pustiš oceno in review. Pridruži se mi na instagramu @inbedwithklara kjer te čaka še več takih tem in spodbude, da  ZAŽIVIŠ PO SVOJE.

 

Napišite svoj komentar

Komentar je treba odobriti pred objavo.