Kako oblačila vplivajo na tvoje počutje? – inbed

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€

Kako oblačila vplivajo na tvoje počutje?

Si kdaj pomislila kako oblačila vplivajo na tvoje počutje? Kako greš čez dan? Si poduktivna? Motivirana? S kakšno energijo pristopiš do drugih in s kakšno do sebe?

Ko zdravnik obleče belo haljo ima za vse jasno vlogo v družbi. Enako velja za policaja, gasilce, reševalce... In vse ostale uniforme, tudi tiste neuradne. Recimo, ko si oblečen v trenirko si ponavadi veliko bolj sproščen in umirjen kot takrat, ko si v kakšni bolj resni poslovni obleki.

In enako velja za naše počutje pri telovadbi, gibanju. Če telovadiš v razvlečeni majici in umazanih hlačah je počutje popolnoma drugačno kot takrat, ko imaš na sebi opravo, ki te motivira.

Sama opažam, da me ''vse mine'' če imam na sebi obleko v kateri se počutim neprijetno. Če me kje tišči, reže ali pa je barve, ki ne ustreza mojemu počutju. To še posebaj začutim, ko športam in zato je inbed športna kolekcija nastala z mislijo in željo, da so kosi ne samo lepi ampak tudi zelo udobni.

Z željo, da kosi športnih oblačil objamejo tvoje telo in se v njih počutiš samozavestno, seksi in motivirano, da poskrbiš tudi zase.

Resnično verjamem, da z gibanjem začutimo sebe.

 

-Klara

 

 

Napišite svoj komentar

Komentar je treba odobriti pred objavo.