STOP MASKNAM! – inbed

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€

STOP MASKNAM!

Ste v zadnjem času zaradi nošenja mask opazili več aken? Dermatologi poročajo, da so v zadnjih mesecih opazili več izbruhov aken, zaradi nošenja zaščitnih mask. V Urbani slovar je celo zapisana nova beseda "MASKNE" (akne, ki nastanejo z nošenjem maske.

 

Ali ni to noro? Vem, da je sprejeti in ljubiti kožo, ko ni videti najbolje, lahko resnično težko... Včasih se hočeš skriti stran od sveta. Toda v takih primerih je še bolj pomembno, da ste prijazni, nežni in potrpežljivi do sebe in svoje kože.

Ne obljubljam, da bo svila rešila vse vaše probleme s kožo, je pa brez dvoma najboljša izbira zanjo. Tudi mnogi dermatologi priporočajo uporabo svile za tiste, ki se soočate s težavami kože.

 Vendar vam ni treba verjeti na besedo - tukaj je le nekaj strokovnih nasvetov:

Dr Jessica WU, dermatologist (Los Angeles): “I advise against any coverings with synthetic fibers, because many synthetic fabric blends are treated with chemicals that can irritate the skin, and they don’t tend to be breathable.“

 

Dr Dendy Endelman, dermatologist (New York): All skin types will see some form of irritation from wearing a face mask if they are wearing them for extended amounts of time each day. Silk is the best choice, as it reduces friction against the skin.

Dr Adam Mamelak, dermatologist (Austin): “The best cloth option for your skin is a mask made from silk or silk-lined materials, because silk has antimicrobial properties and has been shown to be better for people with sensitive skin.“

 

Inbed masko smo ustvarili kot naš odgovor na trenutno situacijo v kateri se je znašel cel svet. Ustvarjena je iz štirih plasti 22 momme svile najvišjega razreda kakovosti 6A, zraven pa je priložen tudi PM2,5 filter za dodatno zaščito.

Pod masko se normalno diha, ne poti in blagodejno vpliva na kožo. Silikonski čepki na elastikah in mehka žička na nosu omogočata ‘’perfect fit’’ za vsak obraz.

 

 

Napišite svoj komentar

Komentar je treba odobriti pred objavo.