LJUBEZEN NA PRVI DOTIK

KAJ SVILA NAREDI VAŠI KOŽI IN LASEM?

Svila je naravno vlakno, ki ima strukturo najbolj podobno človeški koži. Ni naključje, zakaj je tako priljubljeno v lepotnih ritualih in anti-age oskrbi.
Je material, ki je mehak, nežen, zračen in vam daje občutek razkošja ob vsakem dotiku.

Kot ste verjetno že velikokrat slišali, svila ne mara vode. To pomeni, da je svila slabo vpojna, kar je dobra novica za vašo kožo. Nočne kreme se vam bodo vpile v obraz in ne v blazino.

Druga odlična kvaliteta svile je, da diha. Je izredno nežna in se prilagaja vaši telesni temperaturi. Pozabite na znojenje ponoči.
Saten svila (ne poliester, ampak svila - beseda saten lahko pomeni tudi poliester - tokrat govorimo o sijaju) je zelo gladka, zato se med spanjem koža ne bo gubala.

Je tudi hipoalergena kar pomeni, da je odporna na pršice in je prijazna tudi do tistih, ki imajo težave s kožo.

Prav tako naredi čudeže za vaše lase. Z gladko površino ščiti pred poškodbami las. Svilene beljakovine naravno hidrirajo lase, zato so takšne prevleke za vzglavnik idealne za kodre - če jih imate, vam to seveda pomaga zadrževati vlago in lepe kodre. Če pa ste ena tistih, ki si rada lase skodra, je spanje na svileni blazini ''game-changer''. Vaši kodri bodo zdržali dlje, lasje se ne bodo tako zapletli in poteptali kot na primer na bombažni blazini.

 
Svila je ena najboljših naložb, ki jo lahko naredite zase. Zaslužiš si trenutke luksuza čisto vsak dan :)

 

 

Napišite svoj komentar

Komentar je treba odobriti pred objavo.