LJUBEZEN NA PRVI DOTIK

Pogoji Poslovanja

SPLOŠNI podatki: inbed.si je spletna trgovina s sedežem na naslovu Pod Goricami 73, 1351 Brezovica, Slovenija, ki se ukvarja s prodajo izdelkov, ki so posebej usmerjeni v visokokakovostne materiale, udobje in mehkobo. V vsakdanje življenje bi radi vnesli čim več trenutkov samooskrbe.

 

PRIJAVA: Za nakup v spletni trgovini registracija ni potrebna. Na koncu naročila je treba vnesti samo podatke, potrebne za sprejem in dostavo naročila.

Inbed.si kupcu po elektronski pošti pošlje e-račun ob nakupu, račun pa ob dostavi priloži tudi skupaj z naročenimi izdelki. Račun razčleni ceno in vse stroške, povezane z nakupom. Kupec je dolžan pred oddajo naročila preveriti pravilnost podatkov.


 1.  

  ZASEBNOST

  Inbed.si obljublja, da bo trajno varoval vse osebne podatke, ki se bodo uporabljali izključno za pošiljanje ponudb, računov, izdelkov, informativnega gradiva in obvestil o stanju naročila in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

  Zavezujemo se, da bomo trajno varovali vse osebne podatke uporabnika po zakonu ZVOP-1 in za nedoločen čas hranili naslednje podatke za uporabnike, ki so se registrirali ali opravili nakup: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča. Navedene osebne podatke uporabljamo izključno za izpolnitev naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in druge potrebne komunikacije z uporabniki ali strankami.

  Podatki uporabnika se v nobenem primeru ne bodo posredovali nepooblaščenim osebam. Uporabnik je odgovoren tudi za zaščito osebnih podatkov z zagotavljanjem varnosti svojega e-poštnega naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezne programske (protivirusne) zaščite svojega računalnika.

  Ponudnik se zavezuje, da bo zagotovil ažurnost in pravilnost informacij na spletnem mestu. Če se lastnosti artiklov, njihova cena, rok dobave ali količina zaloge spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe spremeniti podatkov, je kupec pravočasno obveščen o teh spremembah in mu omogoča preklic naročila oz. naročite drug izdelek.

  RAZPOLOŽLJIVOST INFORMACIJ:

  Inbed.si bo kupcem ponudil naslednje informacije:

      a) identiteta podjetja (ime podjetja in sedež, registrska številka),
      b) kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta)
      c) značilnosti blaga
      d) razpoložljivost izdelka
      e) pogoji dobave izdelka (način, kraj in čas dostave)
      f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene
      g) način plačila in dostave
     h) čas veljavnosti ponudbe

 

ODSTOP POTROŠNIKA OD POGODBE

Pri pogodbah na daljavo ima potrošnik (v skladu s 43.č.č ZVPot) pravico, da podjetju v 14 dneh pošlje elektronsko sporočilo, da odstopi od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Nakupa izdelkov ni mogoče preklicati.

Stroški vračila so na strani kupca.
Potrošnik mora blago vrniti podjetju najkasneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od naročila.

Potrošnik blago vrne na naslov: Pod Goricami 73, 1351 Brezovica.

Po prejemu blaga podjetje vrne vsa plačila, ki jih potrošniku opravi zakon. Edini strošek, ki ga nosi potrošnik v zvezi z odstopanjem od naročila, so neposredni stroški vračila blaga.
Potrošnik mora izdelek prodajalcu vrniti nepoškodovan in v enaki količini, razen če je izdelek uničen, poškodovan, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala brez potrošnikove krivde.
Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke. Transakcijski račun vračila bo enak tistemu, ki je bil najprej izveden.
Vrnili vam bomo plačilo v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.

Ob odstopu od pogodbe, kjer je bil uporabljen kupon ali koda za popust: ta sredstva se štejejo za popust in se uporabniku ne vrnejo. Na uporabnikov bančni račun se vrne samo plačani znesek, hkrati pa se uporabniku vrne promocijska koda v obliki nove kode. Po odstopu od pogodbe se darilni bon šteje za plačilno sredstvo in se uporabniku vrne kot darilni bon.

Pri nakupu digitalnega izdelka ali vstopnice za delavnice vračila in menjave niso možne.

 
PLAČILO

Visa, Mastercard, Paypal na račun IN BED WITH, Klaro Leben s.p.