fbpx
O VADBI:

inbed studio

Vadba, ki je tako stimulativna, prisotna, nežna, a hkrati učinkovita, da se ne vleče in minute tečejo res hitro.

 

Je gibanje z elementi joge, začinjeno z gibi pilatesa in zloženo skupaj tako, da nastane nov stil vadbe. Inbed vadba.

MESEČNI PLAN

MESEČNI DOSTOP
35,99€
 • / MESEC

 • dostop do knjižnjice vadb
 • dostop do knjižnjice coaching videov
 • anti-dietni pristop
 • nove vsebine vsak teden
Nakup

LETNI PLAN

LETNI DOSTOP
25€
 • / MESEC, plačano 300€ letno

 • dostop do knjižnjice vadb
 • dostop do knjižnjice coaching videov
 • anti-dietni pristop
 • nove vsebine vsak teden
Nakup

Verjamem, da je gibanje veliko več kot samo vadba in koliko kalorij porabiš v dnevu. Je nekaj, kar te zastavi za vse ostale ure dneva. Kako greš čez dan? Kakšne odločitve posledično sprejemaš? Si bolj mirna? Imaš več energije?

FAQ

Kakšne vsebine najdem na inbed studiu?
Kakšen je stil inbed vadbe?
Kako dolge so vadbe? Ali so učinkovite?
Kdaj lahko začnem?
Koliko časa imam dostop do inbed studio vsebin?
Ali lahko prekličem naročnino?

Na spletni platformi inbed studio boš poleg celotne knjižnice 100+ inbed vadb, našla tudi coaching videe, kjer se dotaknemo odnosa do sebe, do telesa, do hrane, do vadbe… Gre za tematike, ki so tako pomembne kot vadba sama. Našla boš tudi recepte in druge vsebine za zdrav življenjski slog.

Je gibanje z elementi joge, začinjeno z gibi pilatesa in zloženo skupaj tako, da nastane nov stil vadbe. Inbed vadba.

Vadbe so v spletnem studiu razvršeče po trajanju. Prvi segment so vadbe do 20 min, drugi segment pa vadbe dolge od 20 do 30 min. Kljub temu da so vadbe nežne za telo, so zelo učinkovite. Inbed vadba ti omogoča, da začutiš svoje telo in počutje, imaš več energije ter si posledično bolj v stiku sama s seboj. Za lahkotno, fit in zdravo telo. 

Vadbe so zastavljene tako, da ti po koncu skupnega gibanja utripa celo telo, si pomirjena in se veseliš naslednje vadbe. In tako ustvarimo konsistenco in posledično TRAJNOSTNE rezultate. 

Začneš lahko takoj. Ko opraviš nakup, te vsa vsebina čaka na inbed spletnem studiu.

Do vsebin lahko dostopaš toliko časa, kolikor časa plačuješ naročnino. Ob preklicu naročnine imaš dostop do vsebin do konca plačanega obdobja. Torej če se npr. pridružiš 5.5.2022 in izbereš mesečno naročnino, ki jo prekličeš 8.5.2022, imaš dostop do vsebin do konca plačanega obdobja, t.j. do 5.6.2022.

Da. Če plačuješ mesečno naročnino, jo lahko prekineš kadarkoli. Dostop ti je omogočen do konca naročniškega obdobja. Torej, če si opravil/a plačilo mesečne naročnine npr. 4.4.2022 in preklicala naročnino 10.4.2022, ti dostop velja do 4.5.2022. Naročnina se ti naslednji mesec ne bo ponovno zaračunala. 

Tudi letno naročnino lahko prekineš kadarkoli in imaš dostop do vsebin inbed studia do konca naročniškega obdobja. Torej, če zakupiš 1 letno naročnino na vsebine inbed studia npr. 4.4.2022, ti naročnina velja do 4.4.2023. Če naročnino vmes prekineš, imaš dostop do konca naročniškega obdobja in se ti po izteku obdobju enega leta ne bo avtomatsko zaračunala.

Izjave naših zvestih vadečih

Kaj pravijo o izkušnji z inbed:
 • Že od malega sem v športu, pa iskreno nisem nikoli tako uživala v gibanju. Najbolj všeč mi je, kako po tako lahkotni vadbi utripa celotno telo in se počutim kot da sem naredila zelo intenziven trening vendar z veliko več notranjega miru. Še bolj sem se naučila umirjanja in prisotnosti v trenutku in res uživam v še ne poznanih unikatnih gibih, ki se najdejo v vsaki vadbi.

  Eva B.
 • S Klaro telovadim že od njenega začetka in morem povedati, da je vadba postala del mojega vsakdana, moje telo prav kliče po gibanju. Najbolj mi je všeč Klarin pristop k vadbi, saj nas vzpodbuja k sprejemanju telesa in temu, da je vsak dan drugačen in da je vsaka na svojem začetku. Pokazala mi je, da se res nerabiš mučit, da dosežeš željene rezultate in da je gibanje lahko užitek! Pridružite se nam, ne boste obžalovale- razen tega, da se niste pridružile že prej.

  Alex N.
 • Z Inbed vadbo sem spoznala, da za dobro počutje in aktivacijo mišic celotnega telesa niso potrebni visokointenzivni enourni treningi. Všeč so mi dolgi, kontrolirani gibi, s katerimi se res naučiš obvladat svoje telo. Z veseljem se vsak dan prepustim Klari in njenim dovršenim treningom. Inbed vadbo priporočam vsaki, ki bi rada vzljubila gibanje in naredila spremembno v svojem živlenju. 🙂

  Kalorina M.
 • Moja izkušnja z InBed vadbo je bila nekaj drugačnega. Te vadbe, ki jih izvajamo skupaj s Klaro so res super! Dela celo telo in te flowi, ko prehajaš iz ene vaje v drugo in to brez številnih ponovitev in delanja serij, ampak lepo lahkotno, to je idealno za vsakodnevno gibanje. Vsakič se znova z veseljem vračam k tem vadbam, ker ti na nek način dajo tisti “excitement”. Vem, da sem naredila nekaj za svoje telo, da sem ga na nek način nasmejala. Res 10/10!

  Ema S.
sl_SISlovenian